Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Bewoners Vikingrade winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Een grote verrassing voor achttien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2912PM (straat: Vikingrade) in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.

De achttien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 35.714 euro tot 250.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Coby speelt mee met twee loten en neemt een cheque van 71.428 euro in ontvangt: “Dit is geweldig, ik ga iets aan mijn kleinkinderen geven.” Pieter – de broer van Coby – woont in Rio en speelt mee met vier loten op het adres van zijn zus. Coby neemt de cheque van 142.857 euro voor haar broer in ontvangst. Ook hij is dolblij met zijn prijs!

Tim speelt mee met één lot en wint 35.714 euro: “Wat een geweldig bedrag! Ik wil al jaren graag een Harley kopen, dankzij deze prijs is dat nu mogelijk!”