Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Bijeenkomst Financieel veilig ouder worden in Zevenhuizen en Moerkapelle

Op woensdag 10 mei vindt er in het Hervormd Centrum in Zevenhuizen (Dorpsstraat 156) een bijeenkomst plaats over Financieel veilig ouder worden. De bijeenkomst, die wordt georganiseerd door Stichting ZO! in samenwerking met de banken, start om 13.30 uur en eindigt om circa 15.30 uur. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Op maandag 22 mei is deze bijeenkomst in Moerkapelle.


Financieel veilig ouder worden is een actueel thema. Steeds meer zaken worden digitaal geregeld of met behulp van een familielid, buren of kennis. Maar hoe doe je dat op een veilige manier? Een bankmedewerker zal praktijkvoorbeelden, tips en adviezen delen met de aanwezigen, zodat zij in de toekomst financieel misbruik vroegtijdig kunnen herkennen. Welke stappen kunt u zelf nemen? Wat kunt u doen wanneer u een situatie niet vertrouwt? Ook wijkagent, Ruud Danens wijk Zevenhuizen zal zijn kennis en ervaring delen. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.


De bijeenkomst Financieel veilig ouder worden vindt ook in Moerkapelle plaats, op maandag 22 mei in Op Moer (Raadhuisstraat 40). Wijkagent Michel Bregman uit Moerkapelle is dan aanwezig voor al uw vragen. Ook deze start om 13.30 uur en de toegang is gratis.