Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Zonnebloem zoekt hulp bij het verzorgen van een Vrijheidsmaaltijd op 5 mei

Heb je 5 mei tijd om te helpen, geef je dan op als vrijwilliger bij de Zonnebloem. In heel het land worden op 5 mei weer Vrijheidsmaaltijden georganiseerd. Klein, groot, met lokale lekkernijen of culinaire hoogstandjes. De maaltijden zijn er in alle vormen en maten. De kern van de Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten over vrijheid en onvrijheid spreken: thema’s waar je niet dagelijks bij stilstaat en waar je bij uitstek op Bevrijdingsdag aandacht aan kan geven.

Vorig jaar is deze maaltijd ook georganiseerd door de afdeling Nieuwerkerk, in de vorm van een lunch en dat was een groot succes.

Dus ook dit jaar willen ze wederom tijdens een lunch stilstaan bij onze vrijheid. De lunch zal plaatsvinden op 5 mei a.s. in de Ringvaartkerk (De Bron) aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk ad IJssel en de eigen bijdrage voor onze gasten is € 2,00, bij aankomst in de kerk contant en gepast te voldoen.

De inloop is vanaf 11:30 uur en de lunch zal duren van 12:00 uur tot ongeveer 14:00 uur.

Ze hopen natuurlijk op een grote opkomst en het spreekt voor zich dat ze hierbij ook wel een aantal vrijwilligers nodig hebben om te helpen bij de voorbereiding, tijdens de lunch en voor het vervoer van hun gasten.

Wilt u meewerken, dan kunt u een bericht sturen naar: Contact – De Zonnebloem