Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Kerstconcert Symfonisch Blaasorkest Da Capo en Popkoor S1Voice

Op zaterdagavond 17 december a.s. zullen het Symfonisch Blaasorkest Da Capo en het Popkoor S1Voice een kerstconcert verzorgen vanaf 20 uur in de kerkzaal van de Hervormde Kerk, J.A. Beijerinkstraat 53, Nieuwerkerk ad IJssel. Om de kosten te dekken wordt een bijdrage gevraagd voor de entree van 5 Euro.
Da Capo en S1Voice zullen een gevarieerd kerstprogramma presenteren met waarbij ze apart maar ook gezamenlijk zullen optreden. Na afloop is er gelegenheid om nog gezellig samen wat te drinken.
Het Symfonisch Blaasorkest Da Capo is opgericht op 11 februari 2000. Sinds februari 2017 staat Da Capo onder leiding van Dominique Capello.


Da Capo is een zittend orkest en vormt met jong en oud een enthousiaste groep, die als doel heeft: met veel plezier muziek maken. Het repertoire is zeer veelzijdig, van pop tot klassiek, van filmmuziek tot een leuke mars. Da Capo organiseert zelf concerten, maar verzorgt ook regelmatig op uitnodiging concerten.
Nieuwe leden zijn altijd welkom. Speel je een blaasinstrument, cello, contrabas (strijk) of slagwerk kom dan vrijblijvend langs op een repetitie. Da Capo repeteert elke dinsdagavond van 19.45 – 21.45 uur in gebouw Con Musica sportpark Dorrestein. Onze jongste leden gaan in de pauze (ca. 21.00 uur) naar huis.
Kijk voor meer informatie op https://www.da-capo-nwk.nl/


Popkoor S1VOICE is “het” popkoor voor de regio ZUIDPLAS (Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen, Rotterdam- Nesselande) en staat o.l.v. Celina Schrotz. Er wordt elke donderdagavond gerepeteerd van 20.00- 22.00 uur in de Grote hal van Jeu de Boulesvereniging JBC. Sportpark Dorrestein, 2912 TL Nieuwerkerk aan den IJssel (rijden via Iersestraat)