Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Vlag halfstok ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

Voor het gemeentehuis van Zuidplas heeft burgemeester Han Weber op woensdagmorgen de Nederlandse vlag halfstok gehangen. Dit vlagmoment was ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

’s Avonds zal burgemeester Han Weber aansluiten bij de bijeenkomst die gemeente Gouda organiseert ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië. Deze regio brede bijeenkomst vindt plaats om 19:00 uur aan de voorzijde van het oude Stadhuis op de Markt te Gouda.
De bijeenkomst zal bestaan uit een aantal toespraken, een moment van stilte en bezinning en de gelegenheid tot napraten in het Stadhuis en is in aanwezigheid van onder andere de burgemeesters van Gouda, Waddinxveen en Zuidplas, afvaardiging namens het Turkse Consulaat in Rotterdam en verschillende geloofsgemeenschappen.

Ook is woensdag 15 februari de landelijke dag van Giro 555 en komen de publieke en commerciële radio- en televisiezenders samen in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.