Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Start SAZ PRAETHUIS

Best leuk om andere leden van SAZ te ontmoeten, een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie. Misschien fijn om eens iemand te vertellen over de dagelijkse gang van zaken of het wel een wee van de thuiszorg, thuishulp of de lieve (klein)kinderen.
Die gelegenheid willen we u bieden in het SAZ PRAETHUIS wat we in eerste instantie opstarten in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op dit moment zit het SAZ Repair Café Zuidplas op de 1e en 3e vrijdag in de recreatieruimte van Dianthus. We willen deze ruimte nu ook beschikbaar stellen als SAZ PRAETHUIS.

Er is 1 SAZ vrijwilliger speciaal aanwezig voor het PRAETHUIS, die u van een gratis kopje koffie zal voorzien, een luisterend oor kan bieden en informatie kan geven over alle andere activiteiten van SAZ.
Er worden tijdens deze ochtend geen activiteiten gehouden. We horen graag van of u belangstelling heeft en welke ideeën u heeft om het SAZ PRAETHUIS op termijn nog leuker te maken.
Misschien is het wel fijn om bijvoorbeeld af en toe een thema ochtend te houden, met de focus op een actueel of belangrijk onderwerp. Kom het ons dan vooral vertellen.
Mocht u van mening zijn dat een SAZ PRAETHUIS in Moordrecht, Moerkapelle of Zevenhuizen ook op voldoende belangstelling zou kunnen rekenen, stuur ons dan een mailtje.

Om het nieuwe jaar gelijk goed te beginnen is het eerste PRAETHUIS op vrijdag 6 januari 2023. We zien u dan graag.

SAZ PRAETHUIS
1e en 3e vrijdag v/d maand, tussen 9.30 en 12.00 uur
Recreatiezaal, Dianthus, Mezendaal, 2914 EE Nieuwerkerk aan den IJssel