Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Oproep om energiecompensatie (2 * €190) te doneren

Heeft u van de overheid energiecompensatie ontvangen in de maanden november en december (2 * €190,-) en heeft u dit niet nodig, dan kunt u overwegen dit geld te doneren aan Stichting Zuidplas Helpt.

Stichting Zuidplas Helpt is zeer ervaren met het verstrekken van hulp in de gemeente Zuidplas op diverse manieren. Denk hierbij aan het verstrekken van voedselbankpakketten, het verstrekken van giften en renteloze leningen, de ondersteuning van contributie sport voor een kind, enz.

Bovenstaand initiatief is ontstaan in gezamenlijk overleg tussen diaconieën van betrokken kerken in de gemeente Zuidplas en Stichting Zuidplas Helpt. Stichting ZO! heeft hierin een bemiddelende rol.

In een overleg met betrokken partijen is afgesproken dat Stichting Zuidplas Helpt de uitvoering op zich gaan nemen. Stichting Zuidplas Helpt zal zorgdragen voor een eerlijke verdeling onder de energie-hulpvragers. Het bankrekeningnummer van de Stichting Zuidplas Helpt is: NL20 RABO 0396 2100 66. Graag onder vermelding van ‘energie’.

Mocht u zelf moeite hebben om rond te komen, dan is het mogelijk om langs te komen bij de inloopspreekuren van De Postkamer van St. ZO! of te bellen naar 06-14417050.

Tijden en locaties van de Postkamer
Moordrecht
Tijd: Vrijdag 10.00 – 12.00 uur
Locatie: De Kraal (CJG gebouw), Prinses Beatrixstraat 15a
Moerkapelle
Tijd: Donderdag 09.30 – 11.00 uur (alleen in oneven weken)
Locatie: Dorpshuis Op Moer, Raadhuisstraat 40
Nieuwerkerk aan den IJssel
Tijd: Maandag 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Stichting ZO!, Meidoorn 1
Zevenhuizen
Tijd: Donderdag 13.00 – 14.30 uur (alleen in oneven weken)
Locatie: Dorpshuis Swanla, Burgemeester Klinkhamerweg 86