Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

3 evenementen in 2 dagen bij The Game Inn

The Game Inn organiseert op vrijdag 25 november: Friday Night Magic – Commander. Neem je beste deck(s) mee! Tijdens deze avond, inloop vanaf 19:00 uur kan je met andere Magic spelers de strijd aan gaan!

Zaterdag 26 november is er vanaf 12 uur een Demo + spelen van Race Pace. Het Formule 1 seizoen is ten einde. Maar nu kun je thuis het seizoen voortzetten met Race Pace, het meest realistische Formule 1 geïnspireerde race bordspel van dit moment. Kruip in de rol van een Formule 1 Team Manager en leidt je team naar de overwinning. Inloop is de hele middag mogelijk!

En zaterdagavond 26 november vanaf 18:30 is het tijd voor DnD One Shot – De verdwenen tovenaar (16+). Je wordt op pad gestuurd om de tovenaarstoren van Kyka Drill te onderzoeken en te ontrafelen wat er met de magiër is gebeurd. Magische lichtflitsen komen uit de toren maar ieder spoor van de excentrieke tovenaar ontbreekt.

De Kristallen Orde roept je op om de toren binnen te gaan en te ontrafelen wat de magische flitsen zijn en waar de tovenaar is gebleven…

Meer informatie en je aanmelden kan op de website van The Game Inn: Evenementen | The Game-Inn