Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Familie- en donateursdag Het Kraaiennest

Afgelopen zondag had het shantykoor Het Kraaiennest hun familie- en donateursdag in dorpshuis Swanla. Op deze dag bedankte zij hun familie en donateurs voor hun steun. Dit jaar deden ze het iets anders dan de laatste jaren ze treden als koor op en daarnaast deden enkele leden een eigen act.

Wie dat wilde kon starten met een heerlijke lunch die georganiseerd was voordat de optredens begonnen. Om 2 uur was het podium nog leeg, maar al zingend kwamen de leden van het koor richting het podium en kon het koor in zijn geheel beginnen aan hun optreden. Vele bekende nummers, zoals ketelbinkie, caldonia, santiano, zorg dat je erbij komt en nog vele andere werden door het koor of een van hun afzonderlijke leden gezongen.

De zaal zong gezellig mee met de vele songs en daarnaast waren er ook grappige elementen in de show gebracht die zorgde voor menige glimlach op het gezicht van de bezoekers. Natuurlijk kon de haring niet ontbreken en was er ook een loterij, om wat extra inkomsten binnen te krijgen voor het koor. En wie het wilde kon ook nog na het optreden dineren in het Swanla. Al met al een hele gezellige middag in Zevenhuizen.

Veel meer foto’s van de dag zijn te vinden op: Facebook – fotocollectie