Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Snertwandeltocht gepland op 7 januari 2023

De Snertwandeltocht vindt plaats op zaterdag 7 januari 2023 en de start is bij de Willem-Alexanderroeibaan. Er zijn vijf verschillende afstanden waarbij de deelnemers door het prachtige Rottemerengebied worden geleid. De opbrengst van de wandeltocht is deels voor de organiserende IJsclub en deels voor het goede doel.

Dit jaar wordt de Snertwandeltocht van IJsclub Zevenhuizen gehouden op zaterdag 7 januari 2023, nu in samenwerking met Lionsclub Zevenhuizen. Net als voorgaande jaren kunnen de lopers genieten van de wandelingen door de prachtige polders van het Rottemerengebied. De routes zijn 7, 12, 17, 21 en 26 kilometer en het startpunt van alle routes is bij de Willem Alexander roeibaan aan het Nely Gambonplein 1. De wandelaars kunnen onderweg lekker eten en drinken bij zowel bestaande horecagelegenheden, als ook bij extra aanbieders voor verrassende winterse versnaperingen.

Ter plaatse kan ingeschreven worden, er is geen voorinschrijving noodzakelijk. De kosten zijn €5,00 voor kinderen en €6,00 voor volwassenen. De opbrengst komt ten goede aan de ijsbaan van de IJsclub en aan het goede doel. De snertwandeltocht vindt plaats tussen 08:30 – 17:00 uur, waarbij elke route zijn eigen starttijd kent. Voor meer informatie, zie ook www.lionsclubzevenhuizen.nl/snertwandeltocht of www.ijsclubzevenhuizen.nl/snertwandeltocht