Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

17 september concert Da Capo in MOZ-Art

Op zaterdagmiddag 17 september zal het Symfonisch Blaasorkest Da Capo o.l.v. Dominique Capello een concert verzorgen van 16-17 uur in de aula van de muziekschool MOZ-Art, Schubertstraat 50, Nieuwerkerk ad IJssel. Gratis entree.


Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden met enkele leerlingen van de muziekschool. Na afloop is er gelegenheid om nog gezellig samen wat te drinken.
Het Symfonisch Blaasorkest Da Capo is opgericht op 11 februari 2000. Sinds februari 2017 staat Da Capo onder leiding van Dominique Capello.

Da Capo is een zittend orkest en vormt met jong en oud een enthousiaste groep, die als doel heeft: met veel plezier muziek maken. Het repertoire is zeer veelzijdig, van pop tot klassiek, van filmmuziek tot een leuke mars. Da Capo organiseert zelf concerten, maar verzorgt ook regelmatig op uitnodiging concerten.
Nieuwe leden zijn altijd welkom. Speel je een blaasinstrument, cello, contrabas (strijk) of slagwerk kom dan vrijblijvend langs op een repetitie.

Da Capo repeteert elke dinsdagavond van 19.45 – 21.45 uur in gebouw Con Musica sportpark Dorrestein. Onze jongste leden gaan in de pauze (ca. 21.00 uur) naar huis.
Kijk voor meer informatie op www.da-capo-nwk.nl