Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Nieuwe clubhuis VV Moordrecht geopend!

Zaterdag 27 augustus was het zover en werd het clubhuis van VV Moordrecht op het nieuwe sport locatie aan het ’t ambacht aan de ambachtsweg te Moordrecht. Vanaf 10 uur was er een programma, waarbij er o.a. een voetbalclinic voor de onderbouw.

Daarna volgde een aantal wedstrijden tegen teams uit de regio en ondertussen kon iedereen alvast rondkijken in het nieuwe pand.

Om half 8 was het dan tijd om het clubhuis officieel te openen. Voorzitter Ton Redegeld nam ons mee in het proces hoe het tot een nieuwe locatie en clubgebouw gekomen was. En het vele werk wat o.a. was verzet met het verhuizen van alle spullen van de oude naar het nieuwe clubgebouw. Daarna kreeg wethouder Wybe Zijlstra het woord en ging op de meer dan 100 jarige geschiedenis van de club en het feit hoe de samenwerking met de gemeente was geweest en hoe duurzaam hij het pand geworden was. Maar toen werd het toch tijd om het pand officieel te gaan openen, maar niet nadat voorzitter Redegeld nog een klok in ontvangst had genomen van een vertegenwoordiger van de K.N.V.B.

Het oudste lid van de vereniging Cor de Rek (81) werd bijgestaan door twee jeugleden Robin (zoon van Bauke Vink de bouwer van het pand) en Morris (zoon van Martijn Cosijn de voorzitter van de bouwcommissie).

Nadat alle officiële handelingen waren verricht, konden alle leden, oud leden, ouders en niet leden die VV Moordrecht een warm hart toedragen richting de kantine op de eerste verdieping voor een feestavond om het nieuwe clubhuis en sportcomplex te vieren.

De volledige fotocollectie van de dag is te vinden op: Facebook