Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

De Rottemerenloop en het goede doel

Voor de 33ste keer organiseert Lionsclub Zevenhuizen de bekende Koornmolen Lions Rottemerenloop op zaterdag 15 juni 2024. De opbrengst is voor het goede doel.

Lionsclub Zevenhuizen heeft als motto “We Serve” en zamelt met de Koornmolen Lions Rottemerenloop op zaterdag 15 juni 2024 geld in voor het goede doel. Eén van deze goede doelen is Team Zeparo, waarmee de loop al jaren samen georganiseerd wordt. Team Zeparo uit Zevenhuizen / Moerkapelle doet al sinds 2015 actief mee met de befaamde Roparun. Lionslid en loopcommissie lid Cees van Mullem is onder de indruk van de grootte van de Roparun: “De Roparun zelf is inmiddels een groot evenement, waarbij honderden teams en duizenden deelnemers meedoen aan deze ‘run voor het leven’. Doel hiervan is om zoveel mogelijk geld op te halen om de levenskwaliteit van mensen met kanker te verbeteren.” Team Zeparo is één van de teams die meedoet met deze Roparun en hebben twee weken geleden in het Pinksterweekend hieraan meegedaan. Lionsclub Zevenhuizen ondersteunt dit team vanuit de opbrengst van de Koornmolen Lions Rottemerenloop.

Van Mullem: “Dat is natuurlijk ook het mooie van onze loop. De deelnemers komen door het prachtige polderlandschap van het Rottemerengebied, maar met hun deelname ondersteunen ze al rennend ook het goede doel. Dat is toch een prachtige win-win situatie!

We hopen dat er nog veel deelnemers zich inschrijven via onze website.”

Loopt u en/of uw kind ook mee met de Koornmolen Lions Rottemerenloop? Inschrijven kan via www.lionsclubzevenhuizen.nl. Ook kan op zaterdag 15 juni vooraf nog ter plekke ingeschreven worden. Via Facebook plaatst Lionsclub Zevenhuizen ook regelmatig nieuwsberichten plaatsen.