Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Zonnige Open Dag bij Golfbaan Hitland viert 50 jaar Park Hitland

Gisteren, zondag 2 juni, werd een Open Dag gehouden bij Golfbaan Hitland ter ere van het 50-jarig bestaan van Park Hitland, het recreatieschap waarin de golfbaan gelegen is.

Met deze Open Dag werd niet alleen het jubileum van Park Hitland gevierd, maar ook de golfsport onder de aandacht gebracht voor de jeugd. Via de NGF werd het zogenaamde GolfRAAK! Funpark opgezet, waar kinderen samen met bevlogen sportbegeleiders op een speelse manier kennis konden maken met de wereld van golf. Hiermee wilden de organisatoren het imago van de golfsport in een ander daglicht zetten en laten zien dat de sport geschikt is voor het hele gezin. Ouders van de kinderen konden deelnemen aan een gratis proefles bij de Golfacademy, in de hoop sportieve families te enthousiasmeren voor deze gezinssport.

Naast de sportieve activiteiten werd de dag opgeluisterd met livemuziek, een speurtocht en een workshop natuurfotografie voor kinderen. De Open Dag werd een groot succes, met veel blije gezichten en een feestelijke sfeer.

Foto’s: Bert van Holst