Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Succesvolle Open Dag bij ‘In de Krom’ trekt veel bezoekers!

Zaterdag 1 juni was het eindelijk zover en vond de opendag plaats bij zorg- en kinderboerderij In de Krom te Moordrecht! De pony’s stonden al vroeg te trappelen om ritjes met de bezoekers te maken. Bij het Rad van Avontuur konden diverse prijzen gewonnen worden. De cliënten waren de weken ervoor enthousiast bezig geweest met alle voorbereidingen. Het werd een drukbezocht evenement, vol leven en gezelligheid.

Een band en een DJ waren aanwezig om de gasten te voorzien van heerlijke muziek, wat de sfeer nog vrolijker maakte. Het weer was prachtig en kwam de bezoekersaantallen zeker ten goede. Ze hadden al aangekondigd dat de vriezer vol lag met ijsjes. Maar er waren niet alleen ijsjes: bezoekers konden ook genieten van een lekkere hotdog of een tosti. Of gewoon een kop koffie of thee drinken met wat lekkers.

Overal stonden kraampjes waar mensen allerlei zaken of eten konden kopen, wat het geheel een feestelijke marktachtige sfeer gaf. Ook de brandweer van Moordrecht was present met hun nieuwe tankautospuit, die een aantal weken geleden in gebruik was genomen. Er liep een clown rond die de mooiste creaties van ballonnen kon maken. En voor de kinderen stond er een springkussen klaar. Al met al was de open dag een groot succes.

Foto’s: Monique Appels en Renate Boot