Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Open dag golfbaan Hitland op 2 juni 2024

Ter ere van het 50 jarig bestaan van Park Hitland worden er door allerlei partijen in het recreatieschap leuke activiteiten georganiseerd vanaf 29 mei. Golfbaan Hitland organiseert in deze jubileumweek een feestelijke open dag met sport, spel, workshops en live muziek. Het belooft een supergezellige dag te worden; kom je ook?

GolfRAAK! Funpark – Van 12.00 tot 17.00 uur staan de jeugdinstructeurs van het GolfRAAK! Funpark klaar voor kinderen van alle leeftijden! Kinderen kunnen hier op een speelse manier kennis maken met de wereld van golf! Dus kom gezellig meedoen met spellen als Hole in the Wall en Golfdarts en wellicht ontdekt jouw (klein)kind wel zijn of haar nieuwe hobby! De koffie, thee en limonade staat klaar! Aanmelden is niet nodig.

Golf academy & Golfclub Hitland – Op de open dag kunnen jij, je vrienden en je familie ook deelnemen aan proeflessen bij Xavier Golfacademy! In 45 minuten laat Xavier je op een actieve manier kennismaken met golf! Dus ben je nieuwsgierig naar deze toffe sport? Meld jou en je vrienden dan HIER aan voor een proefles! Tussen 12.00 en 17.00 uur staat Xavier voor je klaar. De smaak (al lang) te pakken? Maak dan ook gelijk een praatje met de leden van Golfclub Hitland die voor je klaar staan bij de foodtruck op de Driving Range! Zij kunnen je alles vertellen over de club, de baan en kunnen je eventueel een rondleiding geven. De koffie staat klaar!

Pumpin Pianos @HIT – Van 15.00 tot 19.00 uur bouwen de Pumpin Pianos zondagmiddag een muzikaal feestje bij HIT eten & drinken. Kom langs en vraag je favoriete nummer aan! Dat wordt genieten met een hoofdletter “G”! Ook verzorgt HIT Eten & Drinken heerlijke “bites” vanuit de foodtruck en scoor je de razendpopulaire Flamkuchen spek met 50% procent korting!

Sunday KIDS FUNDAY! – Naast het funpark vol sport en spel hebben valt er nog veel meer te beleven voor kinderen op onze open dag! Om 13.30 uur start de inspirerende workshop natuurfotografie van Kids Klikz. Waarin kinderen met een fotograaf op pad gaan met een eigen camera en de gaafste natuurfoto’s leren maken. (Aanmelden is verplicht). Ook kun je bij HIT Eten en Drinken een toffe speurtocht ophalen waarmee je letters verzameld in Park Hitland. Oplossing gevonden? Dan scoor jij een heerlijke versnapering! Ook staat er van 13.00 tot 18.00 uur een hele lieve nanny met allerlei spellen, knutselspullen en een heuse Park Hitland kleurplaat klaar voor de kids die lekker vermaakt willen worden op het terras.