Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Uitnodiging voor het lotgenotencontact

Op 8 mei organiseert het steunpunt mantelzorg van Stichting ZO! het lotgenotencontact voor mantelzorgers van een naaste met dementie. Je bent van harte welkom in de Meidoorn 1A te Nieuwerkerk aan den IJssel. We beginnen om 14 uur met koffie/thee en sluiten deze middag om 15.30 uur weer af.

Thema bijeenkomst: Bewegen is voor iedereen!
Samen met je naaste met dementie weer het plezier van zwemmen ervaren? Dit kan wekelijks op dinsdagochtend in het Sportcentrum de Zuidplas in Moordrecht. Na afloop kun je ook nog even genieten van een gezellig koffiemoment.

Mantelzorgen is zwaar en daarom is het zo belangrijk om ook af en toe een ontspannen moment voor jezelf in te plannen. Ben je 60+ dan is er voor jou iedere donderdagochtend een uurtje bewegen met aansluitend een kopje koffie of thee. Deze activiteit is in de sporthal in Nieuwerkerk aan den IJssel

Manon Spruit van de Sportstichting sluit deze middag bij ons aan om meer over deze mooie initiatieven te vertellen. Ook hoor ik graag van jullie of je zelf al iets aan beweging doet, en zo ja wat dan? Wellicht kunnen we elkaar op deze manier inspireren. Beweging zorgt voor ontspanning.

Opgeven voor deze middag kan via de agenda op www.zovoorelkaar.nl of stuur een mail naar mantelzorg@stzo.nl, Ook kun je bellen naar Karin van Veen-Beijeman 06-83590780.