Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Bijeenkomst De Zonnebloem afdeling Nieuwerkerk

De Zonnebloem Loterij 2024 is weer van start gegaan, en als afdeling doen we een beroep op onze vrijwilligers om hieraan deel te nemen. Echter, eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat onze vrijwilligers het in deze verwarrende tijden moeilijk vinden om langs de deuren te gaan voor lotenverkoop. Toch zijn we dankbaar voor de inzet van enkele fanatiekelingen, wier bijdrage zeer gewaardeerd wordt.

Voor de financiering van onze activiteiten zijn we grotendeels afhankelijk van de lotenverkoop. Van elk verkocht lot van € 3,00 gaat € 2,25 rechtstreeks naar onze afdeling. Met een winstkans van 10% (wat betekent dat je statistisch gezien altijd prijs hebt bij aankoop van 10 loten!) is deze loterij op dat punt uniek te noemen.

Om deze editie goed te starten – door omstandigheden zoals Corona is de loterij de afgelopen jaren wat minder prominent belicht – trappen we woensdagavond 8 mei om 19.00 uur af met een bijeenkomst in de St Joseph Parochie aan de Kerklaan. Naast de verkoop van loten, staan we klaar om vragen te beantwoorden over de Nieuwerkerkse Zonnebloem afdeling en de mogelijkheden om deze te ondersteunen of om lid te worden.