Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht Nieuwerkerk

Nieuw beweegaanbod bij Sportstichting Zuidplas

In beweging zijn, in beweging komen en in beweging blijven draagt bij aan fit en gezond ouder worden. Sportstichting Zuidplas zet zich in om bewegen voor iedere inwoner van Zuidplas mogelijk te maken. Het beweegaanbod is daarom uitgebreid met twee nieuwe activiteiten. Een activiteit voor de zestigplusser en een activiteit voor mensen met dementie.

Voor mensen met dementie zijn we op dinsdagochtend in Moordrecht Zwemmen met dementie gestart. Onder professionele begeleiding kunnen de deelnemers zelfstandig of met een eigen begeleider of mantelzorger meedoen aan dit beweegmoment. De inwoners uit Zuidplas die zestig jaar of ouder zijn kunnen vanaf heden op de donderdagochtend meedoen aan BeweegMasters. Een uur waarbij onder begeleiding in de sporthal op aangepast niveau wordt gesport. Bij beide activiteiten is er na afloop tijd voor een gezellig koffiemoment, want naast bewegen mag de sociale component niet vergeten worden.

Beweegt u met ons mee? Voor meer informatie over de activiteiten of aanmelden kunt u contact opnemen met Sportstichting Zuidplas: 0180-313255 of per mail: info@sportstichtingzuidplas.nl