Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Paasrit – AMC The Skymasters


De Auto- en Motorclub The Skymasters opent het rittenseizoen op zaterdag 23 maart met de Paasrit. De Paasrit wordt verreden voor de Sport- en Toerklasse op het Puzzelreglement Midden-Nederland. Er zijn leuke paasopdrachten in de rit verwerkt door de uitzetter Joop Winkel. De autopuzzelrit wordt verreden in de omgeving van Nieuwerkerk a/d IJssel en tijdens de rit ziet u afbeeldingen van eieren met een letter erop om daarmee tot slot een woord te vormen. Er is voor iedereen een verrassing bij de inschrijftafel.

Voor de nieuwelingen (Toerklasse) is er voor de start een uitleg over hoe men een puzzelrit rijdt. Na afloop van de rit is er een Rad van Avontuur, waar men weer leuke prijzen kan winnen, waaronder kippen, kiprollades, paasbroden, flessen wijn en eieren. Er is ook een schriftelijke uitleg van de rit. Men hoeft geen lid van The Skymasters te zijn om aan de autopuzzelrit mee te doen.

Inschrijving is vanaf 13.00 uur tot 13.30 uur bij View At The Park Klein Hitland 2 te Nieuwerkerk a/d IJssel.

Starten vanaf 13.15 uur, de lengte van de rit is 33 km. Voor meer informatie over reglementen en dergelijke, zie hun website www.skymasters.nl.