Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Vanaf volgende week vrijdag Sport- en spelinstuif

Volgende week vrijdag, 8 maart, heeft de Sportstichting Zuidplas iets nieuws. De deuren van hun sport- en spelinstuif gaan dan open en vanaf dat moment is het elke vrijdag (exclusief vakanties) feest voor iedereen die zin heeft in een sportieve uitdaging. Maar wat houdt het precies in?

Het is een instuif, dus je bent vrij om te komen en te gaan wanneer je maar wilt. Hier kun je op een laag niveau verschillende sporten beoefenen en plezier hebben. Standaard staan sporten zoals badminton, voetbal, floorball/zaalhockey en basketbal voor je klaar. Maar dat is nog niet alles.

Elke week hebben ze een nieuw thema aan de instuif toegevoegd, zodat er altijd iets nieuws te beleven valt. De ene week kun je bijvoorbeeld je klimvaardigheden testen, terwijl je de volgende week misschien wel aan het free runnen slaat. Wil je weten welk thema er aan de komende week gebonden is? Op hun website, het Activiteitenoverzicht (actiefinzuidplas.nl), vind je alle informatie die je nodig hebt.

Maar hier stopt de pret nog niet. Dit is namelijk hun allereerste activiteit op het droge waarvoor je een abonnement kunt afsluiten. Je hebt de keuze tussen losse kaartjes per keer of een maandabonnement. Zo kun je elke week weer genieten van sport en spel, zonder dat je je steeds zorgen hoeft te maken over de betaling. Kom volgende week vrijdag langs om mee te doen met hun sport- en spelinstuif. Ze kunnen niet wachten om je te zien en samen plezier te maken!