Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht Nieuwerkerk Zevenhuizen

Activiteiten sportstichting komende week

Tijdens de voorjaarsvakantie organiseert Sportstichting Zuidplas verschillende activiteiten, verdeeld over Nieuwerkerk, Moordrecht en Zevenhuizen. Hieronder volgen 4 van deze activiteiten:

19 februari – Waterstormbaan, toffe waterstormbaan voor jong en oud, race over de baan zonder te vallen, gebruik van standaard faciliteiten in het bad (Locatie: Polderbad (let op: stoomcabine gesloten))

20 februari – De Vloer is Lava, speel het spannende spel zonder de grond te raken, obstakels en materialen in de zaal (Locatie: Gymzaal Nederveenlaan)

22 februari – Spring en Klimfestijn, stormbaan, springkussens en pannakooi, laat je skills zien op de verschillende activiteiten (Locatie: Sporthal De Zuidplas)

23 februari – Lasergamen, test je schietvaardigheden in het donker, lasergamen met een sfeervolle aankleding (Locatie: Gymzaal Van Beethovenlaan)

Voor meer informatie en aanmelden, bezoek ons Activiteitenoverzicht op actiefinzuidplas.nl. Wees er snel bij, want vol=vol! Maak van uw voorjaarsvakantie een onvergetelijke tijd vol plezier en beweging.