Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moerkapelle

Trekkertrekkie Moerkapelle zoekt vrijwilligers

Ben jij enthousiast en wil je graag bijdragen aan het succes van Trekkertrekkie Moerkapelle? Dan is dit je kans! De organisatie is dringend op zoek naar vrijwilligers om dit populaire evenement tot een groot succes te maken. Vooral voor de middag- en avondshift worden nog vrijwilligers gezocht.

Trekkertrekkie Moerkapelle is een jaarlijks terugkerend evenement dat veel bezoekers trekt en staat bekend om zijn gezelligheid en vermaak. Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, zijn er echter voldoende helpende handen nodig.

Als vrijwilliger kun je een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van verschillende activiteiten en het zorgen voor een soepele gang van zaken tijdens het evenement. Of je nu wilt helpen bij de opbouw, het bemannen van kraampjes of het begeleiden van bezoekers, er is voor ieder wat wils!

Wil jij graag deel uitmaken van dit geweldige evenement en een bijdrage leveren aan de gezelligheid en het succes ervan? Meld je dan snel aan als vrijwilliger via onderstaande link: https://www.trekkertrekkiemoerkapelle.nl/vrijwilliger-worden/