Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Leergeld bedankt gulle gevers

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel heeft in 2023 vele mooie giften ontvangen van gulle gevers. Lions Zevenhuizen, Kringloop Krimpen aan den IJssel, de golfbaan Hitland, golfpark Crimpenerhout en de diaconie van de gereformeerde kerk vrijgemaakt Noord zijn voorbeelden van organisaties die ons bekend zijn waardoor wij deze ook persoonlijk hebben kunnen bedanken. Ook ontvangen wij giften van gulle gevers die graag anoniem willen blijven en giften, waarvan wij dan wel de naam weten maar niet het adres. En ook legaten ontvangen wij met enige regelmaat. Giften kunnen variëren in grootte van het bedrag, maar voor ons telt elke gift. Voorzitter Louis de Haan: “namens het bestuur wil ik deze gulle gevers hartelijk bedanken! Het liefst zou ik dat persoonlijk doen maar ik hoop dat de gulle gevers dit bericht lezen.”
Naast de gulle gevers hebben we sinds dit jaar ook ambassadeurs voor onze stichting. Dit zijn bedrijven die ons financieel en soms ook materieel ondersteunen. Veel dank zijn wij verschuldigd aan Zeker Digitaal die niet alleen onze laptops levert, maar ook vaak kosteloos onze automatisering regelt. Ook de IVA groep uit Rotterdam ondersteunt ons materieel.
Stichting Leergeld Hollandsche IJssel helpt kinderen van 4 t/m 17 jaar waarvan de ouders niet meer inkomsten hebben dan 130% van het wettelijk sociaal minimum. Het motto van de stichting is dat alle kinderen moeten kunnen meedoen. De Stichting realiseert dat door o.a. het verstrekken van een fiets aan kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan, een laptop aan kinderen vanaf groep 7, bijles, schoolspullenpas of een aanvulling op het Jeugdfonds Sport & Cultuur. (https://leergeldijssel.nl)