Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

IJsselstreekradio geeft kerstboom weg

IJsselstreekradio, het internetradio station voor de gemeenten in de IJsselstreek, gaat wederom Kerstbomen uitdelen in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zuidplas en Krimpenerwaard. Vorig jaar was deze actie een groot succes en bleken er genoeg kandidaten te zijn voor een compleet versierde Kerstboom. Na een oproep in hun uitzendingen en in de lokale media kwamen er vele aanmeldingen binnen om bij iemand een compleet versierde kerstboom te bezorgen, zo schreef Silvana uit Capelle aan den IJssel:

Beste mensen van IJsselstreekradio, Als eerste wil ik zeggen: wat een mooie actie!

Ik zou graag willen dat onze buurtgenoot Moos in aanmerking zou mogen komen voor dit. Als er iemand wel zo een kerstboom verdient dan is het Moos. Jaren geleden kwam Moos als vluchteling naar Nederland. Hij heeft oog voor iedereen. Hij is een grote hulp bij twee huizen van de Wijk en de voedselbank. Hij helpt veel bij het organiseren voor kinderen, die het moeilijk hebben. Dit jaar wordt het weer een jaar zonder zijn dochters, die hij zo mist. Moos vraagt nooit iets voor zichzelf. Hij is altijd met anderen bezig. Daarom zou ik heel graag zien dat hij zo een mooie kerstboom zou kunnen krijgen. Hij is vaak het warme licht, die volwassen mensen en kinderen zo nodig hebben. Laat die mooie, versierde boom voor hem het stralende lichtje zijn met deze kerst.

Met vriendelijke groet,

Silvana Dodich

IJsselstreekradio konden niet anders dan een kerstboom te brengen bij Moos.

Heeft u een kandidaat waar zij dit jaar een Kerstboom kunnen bezorgen ?
……….weet u iemand waarbij het op dit moment even financieel niet uitkomt, of die op dit moment door omstandigheden niet even de deur uit kan, of iemand die kerstbomen haat, en u gunt die persoon toch een Kerstboom?

Laat het hun weten via info@ijsslstreekradio.nl, en zij bezorgen een compleet opgetuigde kerstboom bij misschien wel uw kandidaat.

Voor meer informatie kijk en/of luister op www.ijsselstreekradio.nl

En zorg samen met IJsselstreekradio voor een gezellige kerst in de IJsselstreek voor iedereen.