Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Kerstconcert door Symfonisch Blaasorkest Da Capo

Symfonisch Blaasorkest Da Capo o.l.v. Madeleine Boertje sluit het jaar 2023 af met een kerstconcert, op uitnodiging van de winkeliersvereniging in winkelcentrum Reigerhof, op zaterdagmiddag 16 december van 13.00-15.00 uur. We spelen twee sets bij de kerstboom in winkelcentrum Reigerhof met halverwege een pauze. Iedereen is welkom om te luisteren!

Het Symfonisch Blaasorkest Da Capo staat sinds 1 november 2023 onder leiding van Madeleine Boertje. Da Capo is een zittend orkest en vormt met jong en oud een enthousiaste groep, die als doel heeft: met veel plezier muziek maken. Het repertoire is zeer veelzijdig, van pop tot klassiek, van filmmuziek tot een leuke mars. Da Capo organiseert zelf concerten, maar verzorgt ook regelmatig op uitnodiging concerten.
Nieuwe leden zijn altijd welkom. Speel je een blaasinstrument (hout- of koper), cello, contrabas (strijk) of slagwerk kom dan vrijblijvend langs op een repetitie. Da Capo repeteert elke dinsdagavond van 19.45 – 21.45 uur in gebouw Con Musica sportpark Dorrestein. Onze jongste leden gaan in de pauze (ca. 21.00 uur) naar huis. Kijk voor meer informatie op https://dacapo-nwk.nl/