Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Open huis en verwijsbordjes naar Camino

Een geslaagd Open Huis op vrijdag 10 november 2023, ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van het Camino-huis. Op deze feestelijke dag hebben ze samen geproost en de mijlpalen van de afgelopen jaren gevierd.

Het Camino-huis, gelegen aan Schoolstraat 11 in Nieuwerkerk aan den IJssel, opende zijn deuren om 10:00 uur voor een gezellige ochtend met open inloop en koffie. De aanwezigen konden de sfeer proeven en genieten van lekkernijen.

Tussen 12:00 en 14:00 uur boden ze een speciale introductie van de voetmassages aan, waar de bezoekers konden ontspannen. Om 14:00 uur verzorgde het Camino Koor een bijzonder optreden, waarna we om 14:30 uur samen het glas hebben geheven tijdens een feestelijk proostmoment.

Een hoogtepunt van de dag was de onthulling van het Camino-wegwijsbordje door wethouder Wybe Zijlstra, die plaatsvond rond 15:00 uur. Deze borden zijn nu te vinden op vijf locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel, waardoor het Camino-huis nog beter vindbaar is. Daarnaast kregen ze een nog een cheque uitgereikt door wethouder Wybe Zijlstra.

In ons andere bericht heeft u al kunnen lezen, dat de 3 oprichtsters een Golfslag hebben ontvangen, waardoor ook burgemeester Han Weber aanwezig was. Het Open Huis werd afgesloten om 16:00 uur, maar niet nadat ook de vrijwilligers in het zonnetje waren gezet en een bos bloemen in ontvangst mochten nemen.