Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Halloween in dalen- en kruidenbuurt

Afgelopen weekend gingen in meerdere wijken binnen Nieuwerkerk aan den IJssel kinderen langs de deuren i.v.m. Halloween. In de dalen- en kruidenbuurt waren twee onafhankelijk georganiseerde Halloween tochten langs de deur, waarvan we een aantal foto’s hebben ontvangen.

In de dalenbuurt deden er 34 huizen mee en liepen er in totaal 75 kinderen de route. De organisatie was gedaan door Danielle Kemp Baas en Colinda Both. Hieronder een aantal foto’s uit de dalenbuurt.

Dit jaar was er ook weer een Halloweenloop georganiseerd in kruidenbuurt. De organisatie werd gedaan door Michelle Heij en Jolijn Guepin-van Hamersvelt deze hadden een huize route gemaakt. Op het pleintje van het Havikskruid kon een adressenlijst worden opgehaald, waarna iedereen onderweg ging. Aan het eind kwam iedereen weer terug op het pleintje bij het Havikskruid, waar je nog wat te drinken kon halen en een glittertattoo kon laten zetten. In totaal deden ongeveer 20 huizen mee in de kruidenbuurt. Hieronder wat foto’s uit de kruidenbuurt.

Foto’s kruidenbuurt: M. Noorlander en fam. Wieringa