Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Verwenmarkt voor mantelzorgers op 4 november

Het mantelzorgsteunpunt van stichting Zo! organiseert op 4 november een verwenmarkt voor mantelzorgers uit de gemeente Zuidplas. Op twee locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel is een gevarieerd programma samengesteld:

10.00 tot 12.00 uur – Vroege vogels (voor alle mantelzorgers)

Je bent van harte welkom voor koffie met wat lekkers. Er is een divers aanbod van beauty / massage en creatieve activiteiten. Voor stoere mannen en vrouwen is er een aparte ruimte ingericht met een leuke activiteit. Kom je liever gezellig kletsen en wat meenemen van de cadeautafel dan kan dat natuurlijk ook!


11.45 tot 15.00 uur – Ouder/ kind programma

Vanaf 11.45 uur staat er bij de Meidoorn een poffertjeskraam voor kinderen en ouders. Na de poffertjes is er voor de kinderen een creatief programma in de Mei- doorn. Ze kunnen nagels lakken, armbandjes maken en bij een fotowall terecht. Ook is er een gamehoek en zijn er stoere spellen. Uiteraard is er ook wat lekkers en gaan we met bakker Karlijn cupcakes versieren.
Voor ouders is dit hét moment om door te rijden naar Jongerencentrum ‘t Blok. Van 12.30 tot 14.30 uur kunnen ouders hier ontspannen en meedoen aan diverse activiteiten.

15.00 tot 17.00 uur – Lazy afternoon

Voor mantelzorgers die heel druk zijn in de ochtend en ‘s middags behoefte heb- ben aan ontspanning is er deze dag voor de derde keer de mogelijkheid om te kiezen uit een divers aanbod aan activiteiten.

Waar?
Alle drie de programma’s voor volwassenen vinden plaats in Jongerencentrum ’t Blok, IJsermanpad 1, Nieuwerkerk aan den IJssel. De kinderen zien we graag op de Meidoorn 1a, Nieuwerkerk aan den IJssel

Aanmelden?
Ga naar zovoorelkaar.nl/mantelzorgwaardering en meld je aan! Voor vragen kun je mailen naar mantelzorg@stzo.nl