Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Doe mee met de 2de editie van Heel Nieuwerkerk Bakt

Afgelopen jaar was de eerste editie van Heel Nieuwerkerk Bakt een groot succes! Er was een prachtige vegan drielagentaart, een overheerlijke Blondie met bitterkoekjes en er deden zelfs een aantal kinderen mee! Super tof!

Ook dit jaar komt er weer een bakwedstrijd. Er zullen dit jaar twee categorieën zijn waar je op in kunt schrijven: de kindercategorie (voor kinderen tot en met 14 jaar) en de volwassencategorie.

Ben jij een fijnproever en weet je de juiste smaken te combineren in een taart? Geef je dan op voor Heel Nieuwerkerk Bakt! De bakwedstijd wordt gehouden op de rommelmarkt. Bak thuis een overheerlijke taart en breng hem op 20 mei om 09.15 uur in de keuken van de Nieuwe kerk (J.A. Beijerinkstraat). De jury beoordeelt vanaf 09.30 uur welke taart de allerbeste is. Wil jij mee doen? Meld je aan via heelnieuwerkerkbakt@gmail.com. Is bakken niet jouw hobby maar houd je wel van taart? Nadat de prijzen zijn uitgereikt worden de stukken verkocht in de koffiehoek. Het geld gaat naar het goede doel.