Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Tennisclub Zevenhuizen Halloween Festival

Na een paar jaar fantastische spookhuizen en een paar jaar afwezigheid gaan ze weer lekker spoken op Tennisclub Zevenhuizen! Omdat ze een spookhuis niet kunnen overtreffen gaan ze het dit jaar net even anders doen. Maar zeker niet minder leuk of spannend.

Vol trots introduceren zij op zaterdag 28 oktober 2023 het Tennisclub Zevenhuizen Halloween Festival

Met een middagprogramma en een avondprogramma voor kinderen van 5 t/m 14 jaar en ook voor de papa’s en mama’s hebben ze wat leuks bedacht!

Middagprogramma 14:00 – 17:00

Schminken/opmaken, pompoen snijden, laser gamen… Kortom een hoop te doen! Daarnaast gaan ze ook een tennistoernooi houden. Ook als je geen lid bent van de tennisclub, ben je van harte welkom! Tennisracket verzorgen zij. Wil je niet tennissen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Verkleed of niet verkleed! Geef je wel van te voren even op via het inschrijfformulier.

Avondprogramma 19:00 – 22:00

Kinderdisco. Dat wordt spoken! Ze gaan hun clubhuis ombouwen tot een echte spook disco. En dat zonder ouders! Papa en/of mama mogen lekker buiten wachten want binnen zijn de kinderen de baas (onder toezicht uiteraard). Ook nu weer 5 t/m 14 jaar, verkleed of niet verkleed, lid of geen lid. Tevens gaan ze weer laser gamen… in het donker! Je hoeft je niet van tevoren op te geven, dus heb je de trick or treat route door Swanla gelopen, kom dan lekker langs en feest mee! Terwijl de kinderen binnen genieten van gratis limonade en popcorn kunnen de ouders buiten genieten van een lekker drankje tegen betaling. Fris, choco rum, glühwein, biertje, wijntje, etc. zullen aan hun buitenbar worden geserveerd! Iedereen is welkom. Vragen? Mail even naar pr@tennisclubzevenhuizen.nl