Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

DNA Sport & Dance opent komende zondag

DNA Sport & Dance opent groot met workshops, optredens en inschrijfactie op zondag 1 oktober: een nieuw begin voor sport, dans en fitness in Moordrecht!

Het is met trots dat we de opening aankondigen van DNA Sport & Dance, de nieuwste hotspot van Moordrecht die sport, dans en fitness samenbrengt onder één dak. DNA Sport & Dance belooft een geheel nieuwe dimensie te geven aan gezondheid en welzijn in het dorp.

Inschrijfactie – Registreer je ter plaatse!
Tijdens de Grote Opening van DNA Sport & Dance hebben we een speciale traktatie voor alle enthousiaste bezoekers. Op deze dag zijn er geen inschrijfkosten voor iedereen die zich inschrijft. Dit is jouw kans om deel uit te maken van onze groeiende DNA-familie en werk samen met ons aan een gezondere en actievere toekomst.

Wat staat er op het programma?
Workshops
Ervaar een voorproefje van onze geweldige dans- en sportlessen tijdens de interactieve workshops gedurende de dag. Of je nu van zumba, hip-hop of yoga houdt, we hebben iets voor jou. In de fitness kun je zelfs meedoen aan een circuittraining.
Optredens
Geniet van spetterende optredens van getalenteerde dansers die je zullen inspireren en entertainen.
Rondleidingen
Ontdek onze faciliteiten, waaronder een veelzijdige fitnessruimte en professionele dansstudio’s, tijdens informatieve rondleidingen.
Deskundige Instructeurs
Maak kennis met onze ervaren instructeurs en bespreek je doelen en interesses.
Familievriendelijk
Breng je gezin mee, want we hebben speciale activiteiten en kortingen voor gezinnen.

Over DNA Sport & Dance
DNA Sport & Dance is een dynamische sport- en dansschool gevestigd in Moordrecht. Onze missie is om mensen van alle leeftijden en niveaus te inspireren en te ondersteunen bij het ontdekken van hun passie voor sport, dans en fitness. We zijn vastbesloten om een community te creëren waarin iedereen zich welkom en geïnspireerd voelt. Met een breed scala aan lessen en veelzijdige faciliteiten, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de gezondheid en het welzijn van onze bezoekers. Kom en ontdek je DNA bij DNA Sport & Dance! We make your DNA move.


Locatie en informatie
DNA Sport & Dance
Sportlaan 3a
2841 EB Moordrecht
info@dnasportdance.nl
www.dnasportdance.nl