Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Bruisende bingo avond in het Oude dorp

Afgelopen donderdagavond was de eerste bingo avond in het kader van een bruisend oude dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel.

De avond werd gehouden in De game inn, de zaal zat al ruim voor het begin van de avond vol. Op voorhand was de avond al uitverkocht en organisatie spreekt dan ook over een zeer geslaagde eerste avond.

De deelnemers werden ontvangen met allerlei lekkers op tafel en bij bar kon je gelijk wat wat te drinken bestellen. De te winnen prijzen waren deels ter beschikbaar gesteld door verschillende ondernemers uit het Oude dorp. Zo kon je een waardebon van een van de restaurants winnen, maar ook een massage of iets uit een van de andere winkels. Veel winkeliers hadden iets beschikbaar gesteld voor deze eerste bruisende bingoavond.

In totaal werden er 3 rondes gespeeld en werden er aan het eind ook nog een 3-tal troostprijzen uitgereikt. En toen was het weer tijd om naar huis te gaan, maar niet voordat de organisatie had meegedeeld dat er op 11 januari 2024 een nieuwjaarsbingo zal worden gehouden. Kaarten zullen wederom te koop zijn via de webshop van de Game Inn.

De organisatie in het kader een bruisend Oude dorp werd gedaan door: de game inn, huize mooisteen, beleef store, moz art muziekschool en stichting Zo.