Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Tennisclub Zevenhuizen haalt 23.145 euro op voor KWF

Afgelopen zaterdag was het dan zover en werd er bij Tennisclub Zevenhuizen getennist tegen kanker.
Om 6:45 werd er begonnen met een warming-up om door de 85 deelnemers. Daarna volgde de officiële start om 07.00, deze openingshandeling werd uitgevoerd door burgermeester Han Weber.

Daarnaast waren er natuurlijk bezoekers welkom, want ook van de verkoop van het eten gaat de winst naar haar KWF. Zo werden er broodjes gezond, filet american speciaal, pulled chicken, tonijnsalade of bal en stond ook de frituur aan. Naast de gewoonlijke drankjes hadden ze ook zelfgemaakte sangria of kon je een meter buis (bier) bestellen, waarvan voor iedere meter €5 ging naar KWF. Aan het eind van de middag waren er ook nog flammkuchen.

Er was heel vele om te veilen en te verloten, er waren meer dan 40 prijzen en veilingstukken o.a. 2 tickets met diner vooraf voor Guido Weijers, 4 tickets voor Javier Guzman, Beef Exclusief bbq workshop 2 pers, gesigneerd tennisracket Raemon Sluiter, 4 kaartjes van de Padel Copa Rotterdam 2023, thuisconcert van DJ EmenEm, ballonvaart voor 2 personen, kokend waterkraan, 1 hele kaas en nog veel meer! Met andere woorden, geen rommelprijzen! De lotjes werden gedurende de dag verkocht.


Ook dit jaar was het park weer voorzien van de geweldige boxen van Harmonic design en was er heel de dag muziek te horen op het park. Tussen 12.00 en 17.00 kwam teradio.nl ook live vanaf het park met een uitzending. En daar konden ook voor minimaal 2,50 verzoeknummers worden aangevraagd.

Voor kinderen was de gehele dag een springkussen en pannaveld beschikbaar op baan 1, een afgesloten terrein dus! Ook kondnen ze twee keer glittertattoo’s laten zetten. Ook was er voor hun gratis limonade, chips en popcorn beschikbaar.

Daarnaast was het hele park deze dag ROOK-en VAPEVRIJ! Voor de rokers was er een plek voor de entree gemaakt.

Aan het eind van de dag kon de balans worden opgemaakt en was er voor 23.145 euro opgehaald voor KWF.

Een foto collectie is te vinden op: Facebook