Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Feestelijke bijeenkomst bruidsparen uit 1963

Het afgelopen jaar verschenen er op onze website met enige regelmaat foto’s van bruidsparen die 60 jaar getrouwd waren en dan bezoek kregen van de burgemeester. Het aantal loopt elk jaar een beetje op en zijn helaas ook niet gelijkmatig over het jaar verdeeld. Er zijn bepaalde piek maanden, waardoor de planning steeds ingewikkelder werd in de agenda van de burgemeester die natuurlijk ook nog andere afspraken heeft. Daarom is er dit jaar voor gekozen om alle bruidsparen uit het jaar 1963 (in totaal 55) in een keer uit te nodigen voor een feestelijke bijeenkomst in dorpshuis Swanla in Zevenhuizen.

Er waren 26 bruidsparen aanwezig vanuit de gehele Zuidplas, een deel ondertussen al 60 jaar getrouwd en een ander deel die dat pas in het tweede helft van dit jaar is. Tijdens de bijeenkomst zijn wel alle aanwezige bruidsparen een voor een op de foto geweest met burgemeester Han Weber. En voor de aanwezige pers is een groepsfoto gemaakt van de aanwezigen. Tijdens de bijeenkomst werd er harp gespeeld door Reinilde Zevenbergen en waren veel bruidsparen met elkaar in gesprek. Aangezien het ook vaak leeftijdsgenoten zijn en ze in het verleden bij elkaar in de klas zaten of bij dezelfde vereniging. En dat alles onder het genot van wat te eten en te drinken.

Bruidsparen die graag een eigen verhaal online willen hebben, kunnen contact met ons opnemen: redactie@zuidplasonline.nl