Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Bos Moordrecht ambasadeur Maak een punt van Nul

Het bedrijf J. Bos en Zn uit Moordrecht is de tweede ambasadeur van de van de campagne “Maak een punt van Nul” (verkeersslachtoffers) binnen Zuidplas. Deze campagne is in het leven geroepen door ROV Zuid-Holland om organisaties, bedrijven, scholen, clubs en individuele verkeersdeelnemers op te roepen hun steentje bij te dragen aan de verkeersveiligheid. Het ultieme doel? Nul vermijdbare verkeersslachtoffers in de provincie Zuid-Holland!

Het bedrijf J. Bos en Zn draagt o.a. zijn steentje bij met het geven van uitleg aan kinderen wat een dode hoek is bij vrachtwagens en gaat hiervoor met een van hun vrachtwagens langs bij scholen.

Uit handen Astrid Homan van ROV Zuid Holland ontvingen de directeuren Peter Bos en Jeffery Bos de speldjes die hun officieel ambassadeur van “Maak een punt van Nul” maken. Wethouder Daan de Haas was aanwezig om ze te feliciteren en een vaas met bloemen aan te bieden namens de gemeente Zuidplas.

De eerste ambassadeur binnen Zuidplas was het bedrijf Fruit op je werk, toevallig ook uit Moordrecht. Maar andere bedrijven uit Zuidplas kunnen zich ook aanmelden om ambassadeur te worden.

Informatie over de campange is te vinden op: Home – Maak Een Punt Van Nul