Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Zeven Koninklijke onderscheidingen tijdens Lintjesregen 2023

Burgemeester Han Weber heeft vandaag de traditionele ‘lintjes’ uitgereikt ter gelegenheid van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning. Op woensdag 26 april 2023 zijn zeven inwoners met een smoesje naar het gemeentehuis gelokt en verrast met een Koninklijke onderscheiding en een toespraak van de burgemeester.

Achtereenvolgens zijn in alfabetische volgorde Els Bakker, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Gerhard Bier, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau; Rob Feleus, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Carel Heine, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Henno MacDaniel, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Mart Sinke, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en Pieter van der Steen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau onderscheiden.
Naast de versierselen ontvingen de gedecoreerden een oranje bos bloemen en Zuidplas Waterfles met oranje draagring cadeau.

Gedecoreerdenbijeenkomst
In de middag sloten de net gehuldigde gedecoreerden aan bij de Gedecoreerdenbijeenkomst in het Van der Valk Hotel te Nieuwerkerk aan den IJssel, waar alle gedecoreerden in de gemeente Zuidplas voor zijn uitgenodigd.

Ook iemand voordragen voor een lintje?
Kijk voor meer informatie op www.zuidplas.nl > Koninklijke onderscheidingen