Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Eerste bruiscafé in Zevenhuizen

Ontdek de vele gezichten van Zevenhuizen. Ooit stonden er in 7-huizen nog maar 7 huisjes. Inmiddels zijn we er heel wat rijker.

Een deel van de bewoners woont in en rondom het dorp en heeft het steeds meer zien veranderen. Een ander deel woont hier nog maar kort, maar geniet wel van de heerlijke plek en rust en ruimte. Sommigen komen nauwelijks in het dorp en/of weet (nog) niet goed wat het dorp allemaal te bieden heeft.

Bruiscafé Zevenhuizen is dé plek om ideeën en initiatieven te brouwen die bewoners op een aansprekende manier kennis laten maken met al het moois in Zevenhuizen én met elkaar. Het doel van het Bruiscafé is om elkaar te ontmoeten en elkaar te stimuleren tot bijzondere ideeën en plannen. Dankzij een vlot en bruisend programma word je geïnspireerd, ook om de samenwerking op te blijven zoeken. Zo maak je onderdeel uit van een dorp dat leeft.

Het Bruiscafé is op maandag 24 april vanaf 19.30 uur in dorpshuis Swanla (Burgemeester Klinkhamerweg 86). Het programma eindigt rond 21.00 uur, met genoeg tijd om nog gezellig na te bruisen. Iedereen mag komen, laat even weten als je komt via r.derksen@stzo.nl

Dit Bruiscafé wordt georganiseerd door Stichting ZO! in samenwerking met het Duurzaamheidsplatform Zuidplas en Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas (SCNZ).

)