Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Gemeentesecretaris Richard Heijdra vertrekt naar gemeente Stichtse Vecht

Gemeentesecretaris Richard Heijdra verlaat de gemeente Zuidplas. Heijdra is door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stichtse Vecht per 1 juni aangesteld als gemeentesecretaris. Hij was sinds 2019 gemeentesecretaris van de gemeente Zuidplas.

Het vertrek van Heijdra komt voor het college van burgemeester en wethouders als een verrassing maar het wordt hem van harte gegund. Burgemeester Han Weber betreurt het vertrek van Heijdra en benadrukt dat hij een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Zuidplas. ”Richard heeft de afgelopen jaren veel betekend voor de gemeente Zuidplas. We vinden het jammer dat hij vertrekt, maar gunnen hem deze nieuwe uitdaging van harte. We zijn Richard dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid bij onze gemeente en we zullen hem (en zijn gevoel voor humor) missen. We wensen hem alle succes toe in zijn nieuwe functie bij de gemeente Stichtse Vecht.

Heijdra kijkt terug op een mooie en bijzondere tijd in Zuidplas. ”Ik heb veel geleerd en mooie herinneringen opgedaan in Zuidplas. Het was een bijzondere tijd waarin we de organisatieontwikkeling die past bij een groeigemeente in gang hebben gezet, de politiek belangrijke besluiten heeft genomen over de toekomst van de gemeente en de Coronacrisis en Vluchtelingencrisis veel impact hebben gehad. Ik kijk met veel plezier en trots terug op de samenwerking met de collega´s, het college en andere partners en de mooie resultaten die we hebben mogen bereiken voor onze inwoners. Ik ben blij met mijn nieuwe uitdaging en kijk uit naar de samenwerking daar.

Foto: Gemeente Zuidplas, Richard Heijdra