Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Hulp gezocht voor kramenverhuur Koningsdag (Zevenhuizen)

Koningsdag wordt zo mogelijk altijd uitgebreid gevierd in Zevenhuizen. De organisatie van de activiteiten, Stichting Oranje Zevenhuizen, kan wel wat extra handen gebruiken.

Wil jij je handen uit de mouwen steken voor het feest op Koningsdag in Zevenhuizen? Dat is fijn! De stichting zoekt bijvoorbeeld iemand die kan helpen bij de kraamverhuur. Op Koningsdag is er naast de kleedjesmarkt voor kinderen ook plek voor kramen van ondernemers. Het zorgt voor veel sfeer in de Dorpsstraat en een leuk aanbod naast de vrijmarkt.

Wat zijn de taken?
De coördinator van de kraamverhuur heeft een aantal taken voorafgaand aan Koningsdag. Hij of zij benadert de mogelijke kraamhouders, maakt een indeling voor de kramen en zorgt er daarbij voor dat de kraamhouders op hun plek de benodigde voorzieningen (zoals stroom) krijgen. Bovendien zorgt hij/zij ervoor dat de kraamhouders hun kraam betalen. Op de avond voor Koningsdag doet hij/zij voorbereidingen voor de opbouw en op de dag zelf, geeft de coördinator kraamverhuur aan waar de kramen moeten staan en welke kraam van welke kraamhouder is. Hij of zij is aanspreekpunt voor de kraamhouders.

Wie zoekt St. Oranje Zevenhuizen?
Je hoeft geen ervaring te hebben met een dergelijke functie, want je leert vanzelf hoe het allemaal werkt. Het is handig als je met de computer kunt werken, omdat de bestellingen voor de kramen via de website binnenkomen en verwerkt moeten worden. Qua tijdsbesteding is het van belang dat iemand in het voortraject in april ongeveer 5 uur per week kan besteden, 26 april kan helpen in de avond en op Koningsdag zelf en donderdag 27 april (dit valt in de Meivakantie) in de ochtend beschikbaar is.

Kom met de organisatie in contact
Je kunt contact met de organisatie opnemen via het contactformulier op de website oranjezevenhuizen.nl, via info@oranjezevenhuizen.nl of via onze FaceBook-pagina. Wil je graag je steentje bijdragen aan de organisatie, maar zie de functie van coördinator kramenverhuur niet zitten? Geen probleem, binnen het team kunnen we ook taken omwisselen. Dus laat ons vooral weten dat je wilt helpen!