Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

‘Zing met ons mee’ in Swanla

Woensdag 25 januari 2023 is er weer een ‘Zing met ons mee’ inloopochtend van Parento in de pub van Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. De reacties op deze meezingochtenden in 2022 waren zo positief dat besloten is om ook in dit nieuwe jaar weer een aantal meezingochtenden te realiseren.


Ter gelegenheid van de deze eerste ‘Zing met ons mee’ bijeenkomst in 2023 hebben de zangers en de muzikant (accordeonist) een nieuw zangboekje samengesteld met liedjes van vroeger. Net zoals de eerdere twee boekjes weer veel bekende liedjes die, onder begeleiding van de zangers en de accordeonist, meegezongen kunnen worden.


Wie kent ze niet: Twee reebruine ogen, Me wiegie was en stijfselkissie, Droomland etc. etc. Maar ook dit keer is het laatste nummer in het boekje weer We’ll meet again van Vera Lynn. We gaan er immers vanuit dat er nog meerdere sessies in 2023 gaan volgen.


Parento en Swanla ontvangen u graag vanaf 10.00 uur in Dorpshuis Swanla aan de Burg. Klinkhamerweg in Zevenhuizen. De toegang is gratis en voor de koffie of thee betaald u slechts € 2,00. Neem vrienden, kennissen, buren mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.