Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

7 januari 2023 Snertwandeltocht Rottermeren

De Snertwandeltocht Rottemeren vindt plaats op zaterdag 7 januari 2023 en de start is bij de Willem-Alexanderroeibaan. Er zijn vijf verschillende afstanden waarbij de deelnemers door het prachtige Rottemerengebied worden geleid. De opbrengst van de wandeltocht is deels voor de organiserende IJsclub en deels voor het goede doel.

Dit jaar wordt de Snertwandeltocht van de IJsclub Zevenhuizen gehouden op zaterdag 7 januari 2023, nu in samenwerking met Lionsclub Zevenhuizen. Net als voorgaande jaren kunnen de lopers genieten van de wandelingen door de prachtige polders van het Rottemerengebied.

Routes

De routes zijn 7, 12, 17, 21 en 26 kilometer en het startpunt van alle routes is bij de Willem Alexander roeibaan aan het Nely Gambonplein 1.

Kosten

Ter plaatse kan ingeschreven worden. De kosten zijn €5,00 voor kinderen (4 – 13 jaar) en €6,00 voor volwassenen. Leden van de IJsclub en/of wandelbond krijgen €1,00 korting.

Onderweg passeert u enkele horecagelegenheden. Op de start- en finish locatie is een “koek-en-zopie” tent met winterse versnaperingen. Langs de route staan op diverse plaatsen mobiele toiletten opgesteld.

Meer informatie op: Snertwandeltocht Rottemeren (ijsclubzevenhuizen)