Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Kaarsjesavond oude dorp goed bezocht

De traditioneel georganiseerde kaarsjesavond in winkelgebied het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel Kaarsjesavond was wederom druk bezocht. Afgelopen vrijdag 9 december, van 17.00 tot 21.00 uur werd deze kerstmarkt gehouden, er waren veel kraampjes, er was een kinderplein en natuurlijk kon je met de kerstman op de foto. De afgelopen twee jaar was het organiseren niet mogelijk geweest, maar nu kon iedereen weer volop genieten en inkopen doen.

We waren optredens van verschillende lokale verenigingen uit Nieuwerkerk, zo kwam dansschool REND in kerststijl dansen en Drumfanfare DKV had speciaal voor deze avond kerstmuziek ingestudeerd, maar ook Popkoor S1Voice en dansschool Fabia verzorgde optredens.

Er waren verschillende kraampjes met eten aanwezig, maar een aantal stichtingen uit Zuidplas was aanwezig met een kraampje. Soms om alleen informatie te verstrekken en andere ook om actief nog wat geld voor hun stichting binnen te halen met de verkoop van artikelen of een loterij. Een groot aantal winkels uit het oude dorp had ook een eigen verkoopkraam buiten staan en daarnaast waren er ook allerlei kerst gerelateerde goederen te koop.

Een kleine fotocollectie van de avond is te vinden op: Facebook – kaarsjesavond 2022