Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

HD schenkt € 7.500,00 aan Stichting Zuidplas Helpt

Kerstpakketten actie Stichting Zuidplas Helpt voor 19e jaar op rij

Stichting Zuidplas Helpt ontving op 1 december uit handen van Robin Dijkgraaf (eigenaar HD) en Heidi Timmermans-Dijkgraaf (directeur HD Vastgoed) een cheque ter waarde van € 7.500,-. Mede dankzij dit mooie bedrag ontvangen maar liefst 150 gezinnen in de gemeente Zuidplas deze kerst een goed gevuld kerstpakket.

Stichting Zuidplas Helpt zet zich al voor het 19e jaar op rij in voor hun jaarlijkse kerstpakketten actie. Gezinnen in Zuidplas die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, worden op deze manier ook dit jaar verrast met een kerstpakket. Robin en Heidi zetten zich graag in voor het goede doel: “In deze tijd waarbij ook de energieprijzen de pan uit stijgen, dragen wij graag bij aan dit ontzettende goede doel! Wij wensen Stichting Zuidplas Helpt veel succes met deze actie!”

Stichting Zuidplas helpt: “Wij zijn natuurlijk ontzettend dankbaar dat wij mede dankzij dit mooie bedrag weer 150 gezinnen kunnen verrassen met een kerstpakket. Onze dank gaat ook weer naar alle vrijwilligers die dit mogelijk maken.”

HD levert als vastgoedontwikkelaar een bijdrage aan de wereld om ons heen door het creëren van inspirerende en duurzame plekken waar mensen willen wonen, werken en zijn en maakt impact voor mens, milieu en maatschappij. Vanuit intrinsieke motivatie ondersteunt HD lokale initiatieven in de gemeente Zuidplas.

HD Vastgoed beheert en verhuurt vastgoed in de regio. Directeur Heidi Timmermans-Dijkgraaf ondersteunt tevens als vrijwilliger de Wereldwinkel in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Fotobijschrift:
Fred Slijk neemt de cheque t.w.v. € 7.500,00 in ontvangst van Heidi Timmermans-Dijkgraaf en Robin Dijkgraaf
(v.l.n.r.: Mevrouw Van Iperen, Robin Dijkgraaf, Fred Slijk en Heidi Timmermans-Dijkgraaf)