Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Zaterdag 28 januari: lampionnenoptocht Zevenhuizen

De datum voor de lampionnenoptocht in Zevenhuizen is bepaald: zaterdag 28 januari 2023. Alle kinderen uit Zuidplas tot 12 jaar kunnen meelopen met deze sfeervolle en gezellige wandeling. Schrijf snel in je agenda en houd deze avond vrij.

Na twee jaar afwezigheid vanwege corona is een uitleg wellicht op zijn plaats. De Lampionnenoptocht is een avondwandeling voor kinderen en hun (groot-)ouders. Stichting Oranje Zevenhuizen organiseert deze feestelijke optocht in principe elk jaar rond de verjaardag van Prinses Beatrix. Alle deelnemers mogen verkleed komen en kunnen daarmee een leuk prijsje winnen. Ze krijgen onderweg wat lekkers. Het is een gezellige wandeling die je niet wil missen.

Thema
De lampionnenoptocht in Zevenhuizen sluit altijd aan bij het prentenboek van het jaar. In 2023 is dat ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’. Jij komt toch ook naar dit feestje? Schrijf 28 januari alvast in je agenda en bedenk hoe je passend bij dit thema verkleed kunt gaan. Misschien win jij dan wel een leuke prijs! Dus bekijk en lees het boek en zoek alvast een bijpassende outfit uit.

Praktische informatie
Wat: de leukste optocht van Zuidplas
Datum: zaterdag 28 januari 2023
Tijd: vanaf 18.45 uur tot ongeveer 20.00 uur
Plaats: vertrek Dorpshuis Swanla, Zevenhuizen
Voor wie: kinderen tot 12 jaar en hun begeleiders

Stichting Oranje Zevenhuizen
Stichting Oranje Zevenhuizen organiseert de lampionnenoptocht ieder jaar. Meer informatie over Stichting Oranje Zevenhuizen en de activiteiten is te vinden op: www.oranjezevenhuizen.nl.