Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Lammetjes flesvoeding geven bij ‘In de Krom’

Het is weer die tijd van het jaar waarin het hart van dierenliefhebbers sneller gaat kloppen – het lammetjesseizoen is bij Zorg- en Kinderboerderij “In de Krom” begonnen! Met enthousiasme kondigt de boerderij aan dat vorige week de eerste lammetjes zijn geboren, waarmee een periode van schattigheid en zorg begint voor deze kleine wezens.

Na het succes van vorig jaar heeft Zorg- en Kinderboerderij “In de Krom” besloten om dit jaar opnieuw twee lammetjes een thuis te geven die geen moeder hebben. Dit betekent dat bezoekers de gelegenheid krijgen om deze schattige wezentjes de fles te geven, een ervaring die velen koesteren.

De voedingstijden voor de lammetjes zijn gepland op 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur. Om ervoor te zorgen dat bezoekers verzekerd zijn van een kans om de lammetjes te voeden, wordt aangeraden om zich vooraf aan te melden. De kosten voor een flesje zijn slechts €1,-, en zowel pinbetalingen als contant geld worden geaccepteerd.

Om je aan te melden, kun je een bericht sturen via Facebook of bellen naar 0182-377755 tussen 09.00 uur en 16.00 uur. Dit belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud, dus mis het niet! Kom langs bij Zorg- en Kinderboerderij “In de Krom” en deel de liefde met de pasgeboren lammetjes.