Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Snertwandeltocht Rottemeren 2024: samen is alles leuker

Op zaterdag 13 januari 2024 vindt de achtste editie van de Snertwandeltocht plaats met verschillende routes door het prachtige Rottemerengebied in Zevenhuizen. Om zo veel mogelijk mensen en met name kinderen de mogelijkheid te geven aan dit gezellige en sportieve evenement deel te kunnen nemen, hebben de Zevenhuizensche IJsclub – de organisator van wandeltocht – Stichting ZO en Beleef Zuidplas de koppen bij elkaar gestoken.

Speciaal voor de wandeltocht rijdt een Beleef Zuidplas bus langs locaties in Zuidplas dorpen om mensen zonder eigen vervoer van en naar de startlocatie te brengen. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis meelopen met een stempelkaart die wordt verstrekt via diverse maatschappelijke organisaties.

Algemene informatie
Er zijn vier verschillende routes van 5,7,9 en 12 kilometer. Voor de kinderen zijn er langs de routes leuke activiteiten en kunnen langs de route winterse hapjes en drankjes genuttigd worden. De start en finish locatie is het Hennipgaardepad in Zevenhuizen.
De starttijden zijn om 10 uur en 14 uur. De 12 km tocht start om 10 uur en 12 uur.
Inschrijfgeld: voor kinderen (tot 12 jaar) is gratis en volwassenen betalen 5 euro.

Routes/tijden Beleef Zuidplas Bus en gratis stempelkaart
Houd voor de bus stoplocaties de sociale media kanalen van de Zevenhuizensche IJsclub en Beleef Zuidplas in de gaten. Wil je gebruik maken van de gratis stempelkaarten om mee te doen meld je dan aan bij Desiree Schakel: D.Schakel@stzo.nl.