Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Plus te Kulve heeft nu een eigen duurzame Shopper

De afbeeldingen van vijf iconische plekken in Nieuwerkerk aan den IJssel: De Gele Brug, het monument “Dubbeltje op zijn kant,” het monument voor het laagste punt van Nederland, de Oude kerk en molen Windlust, staan vanaf heden op de duurzame jute tas van Plus Te Kulve, de supermarkt in winkelcentrum Dorrestein. En werd dinsdagmiddag met trots presenteert door eigenaar Jan Joris Te Kulve.

Te Kulve benadrukt dat deze tas exclusief verkrijgbaar is bij zijn winkel en speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen met inbreng van zijn medewerkers. Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan burgemeester Han Weber, die vervolgens ook nog een rondleiding door de supermarkt kreeg. De jute tas is verkrijgbaar voor €2,99 en is bedoeld ter vervanging van de plastic boodschappentassen.

Naast de introductie van de tas lanceert de winkel een bingo-actie. Iedere betalende klant (vanaf €15) ontvangt een unieke bingokaart. Tot en met 23 december worden dagelijks de getrokken nummers bekendgemaakt via Facebook, Instagram en in de winkel. Met een volle bingokaart kunnen klanten een prijs ophalen in de winkel en maken ze kans op hoofdprijzen, waaronder een minuut gratis winkelen, een van de drie PLUS cadeaukaarten van €100, of een van de tien gevulde PLUS te Kulve jute tassen.