Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Kaarsjesavond in het Oude Dorp (NWK)

Op vrijdag 8 december 2023, van 17.00 tot 21.00 uur, wordt het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel omgetoverd tot een sfeervol verlichte plek tijdens de kaarsjesavond. Dit gezellige evenement staat in het teken van saamhorigheid en wordt georganiseerd door de ondernemers van het Oude Dorp.

De kerstmarkt, die belooft dit jaar extra sfeervol te zijn, biedt diverse kraampjes met snuisterijen, kerstcadeautjes en meer. Veel van deze kraampjes worden gerund door lokale ondernemers uit het Oude Dorp en de gemeente. Ook voor de inwendige mens is er genoeg te vinden, met kraampjes die heerlijke hapjes en drankjes aanbieden.

Verschillende lokale verenigingen dragen bij aan de feestelijke sfeer met optredens. Dansschool REND, drumfanfare DKV en het Koperensemble DMB zorgen voor kerstvertier waar de inwoners van kunnen genieten.

Naast de optredens zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Creatievelingen kunnen hun eigen kerstkaarten maken om vrienden, familie of iemand speciaals te verrassen. Voor de dansliefhebbers is er een vrolijke Silent Disco, waar deelnemers op kerstmuziek kunnen swingen in een unieke, stille omgeving. Een fotomoment met de Kerstman biedt een blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd van het jaar.

Kortom, een avond vol gezelligheid en kerstplezier voor de hele gemeenschap.