Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Sport en water tijdens 3de dag jeugdvakantieweek

De jeugdvakantieweek in Moordrecht was in volle gang en vandaag stonden er twee spannende activiteiten op het programma! Sportstichting Zuidplas en Stichting ZO! heetten iedereen van harte welkom bij het Turfhuis én op het schoolplein bij de Oudersvrucht. De dag was gevuld met plezier, glittertattoo’s, knutselen en sportieve spellen. Voor de waterliefhebbers stond er ’s avonds ook nog een spetterend waterspektakel op het voetbalveldje aan de Dokter van Westendorplaan op het programma.

Bij het Turfhuis en op het schoolplein kon je terecht voor een dag vol plezier. Deelnemers konden coole glittertattoo’s laten zetten, binnen knutselen en buiten verschillende (sport)spellen spelen. Er waren pannavelden, tafeltennis en een springkussen waar iedereen van kon genieten. Of je nu van voetbal houdt, een tafeltennisster in spe bent of gewoon lekker wilde springen, er was voor ieder wat wils. Het was een gezellige dag vol sportieve activiteiten en vermaak!

’s Avonds werd het voetbalveldje aan de Dokter van Westendorplaan omgetoverd tot een waar waterparadijs! De deelnemers was geadviseerd om kleren aan te trekken die nat mochten worden en droge kleren en een handdoek mee te nemen, want de brandweer stond klaar om voor een spetterend waterspektakel te zorgen. Jong, maar ook de brandweermannen en brandweervrouw, genoten van het waterpret. Het was een groot feest waar iedereen van kon genieten, de meeste toeschouwers hebben het wel droog gehouden. Droog blijven was bij de meeste brandweerlieden niet gelukt, want die kwamen toch zo nu en dan in de waterstraal van een van hun collega’s terecht. Rond kwart voor 8 ging iedereen weer voldaan richting huis.

Meer foto’s zijn te vinden in ons verzamel album van de jeugdvakantieweek op: Facebook